Електробезпека у побуті ( 6-А 20.04 )

      Любі діти !

Всі ми знаємо, що з електрикою потрібно поводитися обережно. Проте в межах рідного будинку, в затишній обстановці, в оточенні звичних речей ми часом легковажно забуваємо про що біжить по дротах небезпеки. Але ж наслідки неправильного або необережного поводження з електроприладами можуть бути дуже плачевними.

Як не дивно, але причини нещасних випадків з електрикою в побуті залишаються практично незмінними протягом десятиліть - це порушення правил експлуатації або використання несправних електроприладів, необережність та неуважність при поводженні з електрикою, спроби самостійного розбирання і ремонту електроприладів. Здавалося б, про ці причини знають і пам'ятають усі, починаючи з дитячого віку, але багато вперто не слухають попереджень. З точки зору психології це зрозуміло: у своїй квартирі людина відчуває себе в безпеці, побутові прилади є для нього лише частиною комфортної обстановки, а звичка регулярного користування ними послаблює почуття обережності.

Сьогодні майже в кожному будинку є не один десяток різних електричних пристроїв. Це освітлювальні прилади, телевізори, холодильники, пральні машини, праски, електрочайники, обігрівачі тощо. Повторфть та дотримуйтесь правил .


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

5 А Б В (25.05-29.05)

2-А 28.03 30.03 31.03 2-Б 28.03 29.03 01.04